Astazi aleg.. fiole Serum Face Lift de la Floritene !

aviary_1477744775470

Victor Hugo spunea că “Fondul de ten al femeii este fericirea”. Nimic mai gresit și, în același timp, nimic mai adevărat. Oh, well.. trăim într-o lume plină de paradoxuri și superficialitate astfel încât, dacă fericirea se traduce într-adevăr printr-o mască banală, atunci măcar să ne asigurăm că este de foarte bună calitate, foarte dermatologică și, chiar și în astfel de condiții, trebuie să aibă o bază foarte curată pe care să se așeze.. altfel arată cumva uscată, excesivă, lipsită de strălucire și nesănătoasă. Așa că ce-ar fi să avem mai multă grijă de noi și să mutam fericirea asta de la fondul de ten, la tenul propriu-zis.

Ce-am descoperit în urmă cu ceva vreme și mi-am amintit în urma unei vizite la Plafar: fiolele Serum Face Lift de la Floritene. O gamă largă de fiole de 3 ml, reprezentând un complex de amestecuri de acid hialuronic, AHA, colagen, coenzima Q10, caviar, elstină anti-îmbătrânire etc.. și toate extrem de naturale, elvețiene și accesibile.

Preferatul meu este Complex Caviar, aplicat pe tenul curat, seara. Este foarte bogat în oligo-elemente și minerale, are o textură ușoară și ajută vizibil la regenerarea pielii, mai ales în urma unei perioade stresante sau a vreunui tratament. După 3-4 seri tenul arată mai ferm, mai luminos, mai hidratat, mai ca de bebeluș.. (ce frumos sună, exact ca o reclamă proastă de TV.. dar v-ați prins voi că nu câștig profit din asta, așadar luați informația ca atare). 🙂

caviar-1

Dimineața, în top favorite, este Acid Hialuronic + AHA, cu o textură extrem de lejeră (ca de apă), se lasă câteva minute după care se poate aplica tipul de cremă folosit sau/și machiajul, în funcție de rutina zilnică a fiecăruia. Indicat este ca produsele aplicate direct pe piele să fie 100% dermatologice.

acid-hialuronic

În cazul tenului surmenat, deshidratat, care are nevoie de un șoc rapid, recomand fiolele Instant Beauty. Nu pot spune că au funcționat de fiecare dată, însă de cele mai multe ori rezultatul a fost mai mult decât mulțumitor. Am observat că ar fi bine să-ți acorzi 30 minute de odihnă după aplicarea serului, astfel încât rezultatele să fie cu adevărat vizibile.

instant-beauty

Notă: Dacă urmezi vreun tratament dermatologic sau știi că ai vreo sensibilitate, consultă medicul dermatolog indiferent de ceea ce aplici pe piele, în afara tratamentului recomandat.

Prețul unei fiole variază între 6 și 9 RON, le găsiți în Plafar (eu le cumpăr din Plafar Auchan) și.. trăiți frumos, sănătos, uman pentru că, în ciuda tuturor produselor magice, frumusețea și fericirea radiază din noi. 🙂